Zvezda dovela igrača Bajera iz Leverkuzena!

Milan Senić novi je fudbaler Crvene zvezde.

Milan Senić, 19-godišnji fudbaler Bajera iz Leverkuzena, novi je član FK Crvena zvezda.

Na svom zvaničnom portalu, u danu kada će se ekipa okupiti na početku zimskih priprema, crveno-beli su obavestili javnost da su sa Senićem, koji igra na poziciji levog krila, dogovorili saradnju do leta 2022. godine.

„Mladi as je rođen u Segedinu 1997. godine, ali je praktično fudbal učio u nemačkoj, najduže u školi Bajera. U Leverkuzenu ga je primetio i selektor Srbije za uzrast do 19 godina, Branislav Nikolić i pozvao ga da brani boje Srbije. Od tada je Senić standardan i među ‘orlićima'“, navodi se na portalu kluba uz konstataciju da „Senić važi za jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi na svojoj poziciji“.

„Na početku ove sezone je prosleđen na kaljenje u redove nemačkog niželigaša Neustrelic u kome je bio standardan i odigrao 17 mečeva. Ipak, nije želeo da produži ugovor sa Bajerom i Crvena zvezda je to iskoristila. Nema sumnje da Senić predstavlja perspektivu za klub i da će dodatno pojačati konkurenciju u plejadi mladih talenta koje Crvena zvezda ima u prvom timu“, piše na sajtu Zvezde.

Naš reporter biće danas u Ljutice Bogdana na prozivnci koju će obaviti trener Miodrag Božović, tako da vas očekuju prvi utisci i poruke iz crveno-belog tabora…

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: