Photo: Profimedia
Slovenački fudbaler Mario Jurčević (29) i zvanično je peto pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. On će pojačati konkurenciju na poziciji levog beka, a u Humsku stiže kao slobodan igrač posle sporazumnog raskida ugovora sa Apolonom iz Limasola.

Mario Jurčević je u Beograd stigao u noći između nedelje i ponedeljka i nekoliko sati kasnije je obavio medicinske preglede. Potom je sačekao da se reši raskid saradnje sa Apolonom iz Limasola, a u utorak pre podne je, obavio i testiranje kod Andreje Milutinovića (zbog povrede stopala iz prošle sezone), koje je sada obavezno za svakog pridošlicu i onda je formalno postao novi igrač Partizana potpisavši trogodišnji ugovor.

 

Fudbaler će se već u toku dana priključiti novim saigračima na turniru u Moskvi, jer je Partizan uspeo da mu organizuje let u rusku prestonicu preko Istanbula.

Treneru Aleksandru Stanojeviću je bilo od izuzetne važnosti da Partizan u rosteru ima u potpunosti pokrivenu poziciju levog beka, jer je u poslednjih godinu dana samo Nikola Antić bio rešenje na tom mestu.

U slučaju povrede ili kartona, ekipa bi ostala bez rešenja na levom beku i Stanojević je odmah po dolasku poziciju označio kao prioritetnu, baš kao i mesta levog štopera (Nihad Mujakić), zadnjeg veznog (Kervin Arijaga) i krila-bonusa (Ibrahim Zubairu). Četvrto pojačanje u ovom prelaznom roku bio je napadač Đorđe Jovanović.

sport.org.rs/E.B./Sportal/Telegraf

Ostavi komentar

Translate »