Zoran Terzić: Nastavljen niz medalja, za EP još bolji

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić rekao je da je zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala ovogodišnji Gran Pri.

Pre svega, četitke devojkama na još jednoj medalji, veoma vrednoj medalji sa velikog takmičenja. Mi moramo da budemo zadovoljni kako smo odigrali ceo Gran Pri. Nažalost, neke utakmice nismo odigrali dobro, tu polufinalnu, ali kad se pogleda ceo Gran Pri zaista smo igrali dobro. Izgubili smo samo tri utakmice, tako da sa celim turnirom možemo da budemo zadovoljni„, rekao je Terzić, prenosi Odbojkaški savez Srbije.

Srbija je u subotu u polufinalu finalnog turnira Gran Prija u Nanđingu izgubila od Brazila, a u nedelju je u borbi za bronzu slavila protiv Kine sa 3:1, po setovima 25:22, 20:25, 25:23, 25:21.

Razlika izmedju jučerašnje i današnje utakmice je bila samo u jednoj stvari, a to je što su energija i motiv bili daleko veći nego juče. Motiv je, naravno, postojao i juče, ali je ta energija je bila mnogo više prisutna i to se videlo na terenu. Uprkos nekim greškama koje smo pravili uspeli smo to da nadomestimo mnogo boljom odbranom nego juče„, rekao je Terzić.

Nastavlja se niz medalja koje ove devojke osvajaju i ja sam ubeđen da ćemo za Evropsko prvenstvo biti bolji i da ćemo tamo pokazati mnogo bolju igru nego što je to ovde bio slučaj“, dodao je selektor Srbije.

Evropsko prvenstvo na programu je od 20. septembra do 1. avgusta, a igra se u Azerbejdžanu i Gruziji.

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

One Thought to “Zoran Terzić: Nastavljen niz medalja, za EP još bolji”

  1. […] ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić smatra da je njegova ekipa po kvalitetu među tri najbolje u Evropi i veruje da ima šanse za […]

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: