Zlatan Ibrahimović nije hteo da igra na EURO 2021, sluša Acu Lukasa na svojoj jahti!

Švedski fudbaler i igrač Milana, Zlatan Ibrahimović nije otišao na ovogodišnje izdanje Evropskog prvenstva, iako je dobio poziv. Hteo je slobodno vreme da iskoristi na svoj način i to je podelio putem društvenih mreža mnogobrojnim pratiocima. On je objavio fotografije i video zapise na kojima se vidi kako uživa na svojoj jahti uz „odvrnutu muziku“, „do daske“, slušajući najveću muzičku zvezdu u regionu Acu Lukasa!

Zlatan ove vrele letnje dane provodi na moru na svojoj jahti. Zvanični razlog zbog kojeg je odbio nastup u nacionalnom timu je povreda kolena. Bez obzira na to, isplanirao je odmor i „odvojio se“ od kopna.

U toku prethodnih nekoliko dana, on se vrlo često uključivao u lajv prenos putem svojeg Instagram profila, gde je sa pratiocima delio gde se nalazi, kao i atmosferu koja ga okružuje na svojoj jahti. Tom prilikom oni su ostavljali brojne komentare švedskom fudbaleru.

Napravio je Zlatan ove sezone feštu sa balkanskom muzikom, a u istom toku je nastavio na odmoru. Putem lajv prenosa mogli su se čuti neki od najvećih hitova, što je dodatno razgalilo posmatrače.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: