ŽELJKO OBRADOVIĆ: Partizanu treba pomoć, a mene niko ne zove!

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović nedavno je produžio ugovor sa Fenerbahčeom, ali se ovoga puta osvrnuo na svoju prvu i najveću sportsku ljubav – Partizan.

Iskusni strateg je govorio o krizi u klubu i tome da želi da pomogne, ali da ga do sada niko nije pozvao. Kako kaže za crno-bele je tu kad god da pozovu.

Treba da se vrati ono što je krasilo klub, pre svega odnos sa navijačima, da bude na nivou koji je bio godinama, da se publika vrati i podrži Partizan. S moje strane želim sve najbolje svima koji su u Partizanu, a navijačima apel da im pomognu. Žao mi je. Šta drugo mogu da kažem. Nadam se da će svi koji su u Partizanu smoći snage da izađu iz te situacije. To im od srca želim – rekao je popularni ‘Žoc‘ i nastavio:

Uvek sam spreman da pomognem, ali meni se niko nikada nije obratio. Nikada. Svi znaju moj odnos prema klubu i šta osećam prema Partizanu. Ja sam uvek voljan da pomognem. Mislim da s moje strane bilo ko, s bilo kakvom željom da mi se obrati, probaću da pomognem koliko je to u mojoj moći.

Trofejni stručnjak je potom govorio i o Zvezdi, kao i njenim rezultatima u Evroligi.

Sa mladim timom, igračima od prošle godine, nekim novajlijama, imaju četiri važne pobede, a mogli su još i neku. Igraju izuzetno dobro, imaju pozitivnu atmosferu, posebno zbog fantastične podrške. Autsajdera nema, ponavljam, u ovakvoj Evroligi svako svakog može da dobije – zaključio je Obradović u razgovoru za Blic.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: