Selektor Srbije Dragan Stojković izjavio je da želi da vidi „pozitivnu reakciju“ ekipe posle poraza u Rusiji, te da ima jasan cilj. -Hoću pozitivnu reakciju svih igrača, od zadnje linije do napada. Maksimalno angažovanje i respekt prema principima igre koju želimo da pružimo. -Niko se ne oseća lepo kada ga kritikujete, stvaljate pod upitnik njegov kvalitet. Zato želim reakciju. -Tim će protiv Kipra izaći maksimalno ozbiljno i sa dosta promena, sigurno-rekao je Stojković. Srbija će večeras od 18 časova odigrati prijateljski meč u Larnaki protiv Kipra. -Sve je u redu, atmosfera je dobra, okrenuti smo budućnosti, meču koji sledi, nema panike, gledamo napred. -Milenković se priključio, svi konkurišu za tim, biće nekih promena i tu nema dileme. -Želimo da probamo nešto što smo radili prethodnih dana i ovu utakmicu gledamo kao na rehabilitaciju posle onoga u Rusiji-dodao je Stojković. Srbija je u četvrtak poražena u Moskvi od Rusije sa 0:4 u prijateljskom meču.

Pritisak uvek postoji

-Očekujem da igrači obave sve što treba na terenu. Utakmica u Rusiji je poraz koji je došao, ali to nije bio najbolji tim Srbije i treba biti pošten i to reći. -Ima igrača koji su u prednosti na pojedince, a sve to znači da očekujem bolje izdanje sada na Kipru- rekao je Stojković. -Razumem kritiku, lek je da se ne ulazi u bilo kakvu polemiku, ali važno je da se sačuva koncentracija, to je najvažnije za ekipu. -Pretpostavljam da su ljudi nezadovoljni, a pritisak uvek postoji, sve je to u rok službe. Važno je da radite pošteno i da sve bude dobro na kraju- zaključio je selektor Srbije.

ORLOVI STIGLI NA KIPAR! Reprezentacija Srbije doputovala u Larnaku, Piksijevi izabranici spremni za popravni!

Lazar Samardžić je rekao da mu je drago što će sutra zaigrati od prvog minuta, i dodao da nema straha. -Tri utakmice nisam mnogo igrao, zato mi je drago što ću početi protiv Kipra i nadam se da ću pokazati kvalitet. Straha nemamo- rekao je Samardžić.

Ostavi komentar

Translate »