Železničar iz Lajkovca napravio drim-tim, napada trofeje

Poslednjih pet godina, od kad su ušle u elitu, odbojkašice Železničara iz Lajkovca napreduju. I rezultatski i organizaciono. Posle tri šesta mesta, usledila su dva peta. Upisano je i jedno polufinale plej-ofa…

Kako sada stvari stoje, u narednoj sezoni, Železničar će se boriti za trofeje. Bar sudeći po odrađenom u prelaznom roku. Prvi trener, Svetlana Ilić, iz „ćire” seda u „formulu 1”.

– Ne mogu da se požalim. Uprava kluba dovela je gotovo sve igračice, koje sam želela. Po poslednjim informacijama, dobijenim od predsednika Živorada Lazarevića, nove članice Železničara su Jelena Vignjević, Jelena Mlađenović, Anica Kutlešić, Aleksandra Gajić, Jelena Stanimirović i libero Aleksandra Spasenić… Ostale su Ivana Lazarević, Tamara Rakić, Danijela Andrić i nekoliko mladih igračica.

Lajkovčanke su napustile Nada i Jelena MitrovićMirjana BergendorfNevena VeljkovićBojana MartinovićSara KompirovićJelena Raković, a u Vizuru se vraća Ivana Dimić.

– Sa pripremama počinjemo 1. avgusta. Verujem da će i stručni štab biti jači za skauta Mirka Radisavljevića – kaže Ilićeva i dodaje:

– Ambicije su najviše, od toga ne treba da bežimo. Vreme je da se i Železničar uključi u borbu za trofeje.

Izvor i foto Sportski žurnal

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: