Završna takmičenja – poslednji na Evropskom prvenstvu u dvorani

Poslednji dan Evropskog prvenstva u dvorani donosi finala brojnih disciplina od kojih, za našu publiku, najzanimljivije počinje u 17.40 u kome nastupa osvajačica olimpijske medalje, „leteća“ Srpkinja, Ivana Španović. Mihail Dudaš nastavlja borbu u sedmoboju nastupom u 13.30 u petoj disciplini, u trci na 60 metara s preponama. Sva događanja na terenima u Kombank areni možete pratiti u direktnim prenosima na Drugom programu RTS-a od 13.15 ili putem lajv strima na sajtu RTS-a.

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović izborila je plasman u finale skokom od 7,03 metara već u prvoj seriji kvalifikacija i nagovestila žestoku borbu za najsjajnije odličje prvenstva.

Konkurentkinje će joj biti Marina Bek iz Ukrajine, Klaudija Salman Rat takmičarka Nemačke, Lorejn Jugen i Džazmin Sojers atletičarke Britanije, Ksenija Balta iz Estonije, Darija Klišina iz Rusije i Aleksandra Vester iz Nemačke.

Ivana na borilište izlazi u 17.40, a pre nje na terene Kombank arene izaći će Mihail Dudaš koji nastavlja nadmetanja u sedmoboju.

Prvi izlazi na borilište... Mihail Dudaš

Posle četiri discipline Dudaš zauzima šesto mesto u trenutnom plasmanu, a takmičiće se od 13.30 časova u trci na 60 metara s preponama, a potom će skakati s motkom (14.40) i za kraj trčati 1.000 metara (18.45).

Poslednji dan i sva događanja na terenima u Kombank areni možete pratiti u direktnim prenosima na Drugom programu RTS-a od 13.15 ili putem lajv strima na sajtu RTS-a.

Izvor i foto: RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: