Žarko Lazetić: Metalac nije Partizanova filijala!

Metalac iz Gornjeg Milanovca nastavlja sa dobrim partijama od udlaska u Linglong Superligu Srbije. Ekipa Žarka Lazetića je na svom terenu odigrala nerešeno 1:1 (0:0) sa favorizovanim Partizanom, sa igračem manje


– Pre svega sve čestitke mojim momcima na herojskoj utakmici. Teško je igrati protiv Partizana, a još je teže igrati protiv Partizana u deficitu, sa desetoricom. Mogu da budem zadovoljan onim što su momci pokazali. U prvom poluvremenu dok smo biti egal sasvim smo dobro parirali Partizanu kao što sam i najavio. Kontrolisali smo njihove napade i imali igru iz zadnje linije, možda nam je falilo malo probojnosti da materijalizujemo nešto – rekao je Žarko Lazetić i dodao.

– Što se tiče drugog poluvremena primili smo gol na samom početku, pa je bilo teže, a naročito posle isključenja igrača. Zaista bih čestitao momcima na sjajnoj igri. Pokazali su ponovo da imaju karakter, stav, a to se isplatilo golom. Poslednjih deset minuta bili smo pod pritiskom, ali smo uspeli da se odbranimo. 

– Mislim da su danas svi akteri bili na nivou, sem jednog, ali to je neka druga priča. Ako mi dozvolite da kažem samo nešto – počeo je Lazetić u nameri da završi priče o tome da je Metalac filijala Partizana.

– Metalac igra fudbal i igra ga za sebe. Bilo je raznih kuloarskih priča, koje će nadam se sada prestati. U vezi sa time da Metalac ima igrače iz Partizana, da smo filijala ili ne znam ni ja šta. Partizan i Metalac su pokazali da su gospodski klubovi, da igraju fudbal i normalne utakmice. Nekada pobedi bolji, nekada lošiji, a nekada se bodovi dele. Ali, igramo fudbal onako kako treba da se igra u celoj Srbiji i svetu – zaključio je trener Metalca.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: