Zaječar: Trener i fudbaleri Kablova „beže“ u OFK 19?!

Igor Slović, dugogodišnji trener Kablova, novi je šef stručnog štaba OFK 019. Strateg o koga su se u upravi “Kablara” mnogo ogrešili, koji je bio tu i kad je bilo i dobro i loše i koji je uveo tim sa stadiona u naselju “Ključ” u Srpsku ligu, a isti nije vodio minule jeseni, dobiće šansu da predvodi jedinog zaječarskog zonaša u nastavku sezone.

OFK 019 pojačalo je i pet dosadašnjih fudbalera Kablova, koji su napustili srpskoligaša, koji je zbog teške finansijske situacije istupio iz daljeg takmičenja. Reč je o napadačima Koniću i Jovanoviću, vezisti Bućinu, štoperu Mladenoviću i golmanu Ristiću, koji će iskustvom svakako značiti ekipi koja svoje utakmice igra na bivšem stadionu “Puteva” na Kraljevici. Što se odlazaka tiče, redove zonaša sa Kraljevice u zimskom prelaznom roku napustio je jedino napadač Boban Dimitrijević, koji je pojačao redove konkurenta iz Zone “Istok”, ekipu BSK-a iz Bogovine.

Cilj OFK 019 je opstanak u četvrtom rangu takmičenja, što im je pošlo za rukom minule skraćene sezone. Nakon 15 odigranih kola, Zaječarci se nalaze na 10. mestu tabele sa 17 osvojenih bodova. Podsećanja radi, samo dve poslednje ekipe od ukupno 16 timova Zone “Istok” ispašće u Okružnu ligu, a ta mesta nakon jesenjeg dela sezone drže Lužnica iz Babušnice sa 10 i Polom iz Leskova sa 7 bodova.

U prvom prolećnom kolu, koje je na programu 6. marta, OFK 019 gostuje u Kladove, ekipi Brodoremonta.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: