Zagorac nije potpisao, pregovara se sa još dva igrača

Zagorac nije potpisao, pregovaramo sa još dva vrhunska igrača

Ugovor sa Radetom do danas nije potpisan. Pregovori nisu konačni niti završeni, želim da potpišemo ugovor koji će biti bolji po klub – rekao je predsednik Partizana

Rade Zagorac još uvek nije potpisao ugovor s Partizanom.

To je na vanrednoj konferenciji za medije potvrdio predsednik Partizana Ostoja Mijailović, dodavši da razgovori sa agentom mladog košarkaša još uvek traju.

– Ugovor do danas nije potpisan, pregovori nisu konačni niti završeni. Znam da javnost zaslužuje informacije, daćemo ih kada budu konačne. Želim da potpišemo ugovor koji će biti bolji za klub. Ne znam zbog čega se stvara situacija kao da je pitanje da li će Partizan postojati ako Zagorac ne potpiše. Ne pregovaramo samo s njim, već sa još dva vrhunska košarkaša – rekao je Mijailović.

Partizan je potpisao predugovor sa supertalentovanim Đorđem Pažinom, kadetskim reprezentativcem Srbije.

– Prepoznao je dešavanja u klubu i postoji dogovor da kasnije potpiše ugovor na tri ili četiri godine. Bio je član madridskog Reala, kratko Crvene zvezde, a kod nas dolazi iz Stela Azura, s kojima nam slede pregovori. Ili ćemo se dogovoriti ili nam sledi FIBA arbitraža – rekao je poslovni direktor crno-belih Dejan Kijanović.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: