Devojka nesrećnog mađarskog fudbalera objavila prvu fotografiju posle hirurškog zahvata i najavila njegov skori izlazak iz bolnice.

Konačno lepe vesti posle najružnijeg incidenta na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Mađarski reprezentativac Barnabas Varga uspešno je operisan u Štutgartu i trenutno se odmara, objavila je njegova supruga na Instagramu.

Ceo fudbalski svet je zanemeo od straha kada se nesrećni Varga sudario s golmanom Škotske Angusom Ganom i tom prilikom ostao nepomično da leži na terenu. Lekarska služba nedopustivo sporo je reagovala, ali srećom, to nije ostavilo veće posledice, mada je moglo.

„Hvala vam na lepim rečima i porukama podrške. Barni je operisan i sada mu predstoji odmor. Biće sve u redu“, napisala je Vargina devojka Laura Skrapic.

Mađarskom napadaču je posle pomenutog sudara stradalo nekoliko kostiju lica i lobanje, a neke su i iščašene. On bi, ukoliko sve bude u redu, što se i očekuje, trebalo danas da bude otpušten iz bolnice.

Velike kritike stigle su na račun lekarske službe koja nije pravovremeno reagovala kada se incident dogodio. Međutim, UEFA je u saopštenju imala drugačiji pogled.

  • Želimo da razjasnimo da je lekarska ekipa reagovala u roku od 15 sekundi od trenutka kada se incident dogodio. Usledila je i reakcija doktora na stadionu koji je izvršio prvu procenu i obezbedio odgovarajući tretman u skladu sa medicinskim procedurama – saopštili su iz UEFA.

sport.org.rs/sportalo/M.A/N.A

 

Ostavi komentar

Translate »