Vujošević tužio Partizan: Pare sam krvavo zaradio!

Hoću svoje pare – Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan Duško Vujošević podneo je tužbu protiv crno-belih zahtevajući isplatu dugovanja.

Vujošević je pre tri godine napustio klub i tada napravio dogovor o zaostalim isplatama na pet godišnjih rata, a pošto su crno-beli isplatili samo prvu odlučio je da se obrati BAT-u, arbitražnom sudu FIBA.

„Kada su ovi ljudi u Partizanu u pitanju, moje strpljenje nije beskrajno. Ono je samo beskrajno iscrpljeno. Sramota je Partizana, što novac krvavo zarađen, treba da naplaćujem ovako“, rekao je Vujošević za „Kurir“ i dodao:

„Radi se o novcu koje je trebalo da dobijem za prethodne tri godine, od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, što iznosi oko 100.000 evra. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovirili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu, treba da ga potražuje“, poručio je Dule Vujošević.

On je trenutno selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, a vodeći Partizan, osvojio je 12 domaćih titula i pet u ABA ligi.

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: