VRI KOD SUDIJA: Radoman smenjen, na izlaznim vratima i Petrović, pale i uvrede, umalo i fizički obračun

Odbor za hitna pitanja FSS prelomio na vanrednoj sednici, sudijska komisija ostala bez predsednika, Miroslav Radoman smenjen

FSS je napokon prelomio – Miroslav Radoman smenjen je na jučerašnjoj sednici Odbora za hitna pitanja. Na izlaznim vratima je i Zoran Petrović, dugogodišnji član komisije, godinama najodgovorniji za delegiranje na superligaškim terenima.

Komisiju će prevoditi Đorđe Žutić, u isto vreme biće zadužen i za regularnost u eliti. Uz bivšeg mahača iz Petrovaradina, šira ovlašćena dobila su i preostala dva člana sudijskog organa – Milan Karadžić i Milan Simić.

Skinuto delegiranje za 12. kolo

Na sajtu FSS, u nedelju je objavljen raspored sudija za 12. kolo Super lige.

Odbor za hitna pitanja je „oborio” ovuRadomanovu odluku, poslednju u ulozi predsednika Sudijske komisije. Sada je na potezu Đorđe Žutić.

Radomanova smena logičan je sled poslednjih događaja. U vrhušci FSS odavno je sazrelo mišljenje da stvari unutar komisije nisu dobre i da je prvi čovek samovoljno sebi nametnuo ovlašćenja mimo opisa posla.

Loši odnosi, načeti skandaloznim propustima Radomana i Petrovića u donošenju odluka vezanih za arbitražuMilana Ilića u Novom Pazaru, eskalirali su na poslednjoj sednici.

Prilikom sastavljanja liste internacionalaca za narednu sezonu, situacija se totalno otrgla kontroli, uz silne uvrede, pretilo je da dođe i do fizičkog obračunaMiroslava Radomana i Milana Karadžića, čiji poslovi su se kretali u domenu analiza arbitraže u elitnom rangu.

Poslednjih dana, u svetlu važnih utakmica državnog tima sa Moldavijom i  Austrijom, pojavila se informacija da će Radoman, ipak, dobiti šansu da jesen privede kraju. Predsednik FSS, Slaviša Kokeza, sa najbližim saradnicima, očigledno, nije mislio tako.

(Ne)očekivano je stigla i zvanična potvrda – Sudijska komisija ostala je bez predsednika, Miroslav Radoman posle četiri meseca napustio je Terazija 35.

Zanimljivo da je Radoman smenjen u trenucima dok se nalazio na službenom putu u inostranstvu.

Sada već bivši predsednik Sudijske komisije FSS večeras će biti posmatrač u duelu reprezentacija Gibraltara i Belgije.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

0 Thoughts to “VRI KOD SUDIJA: Radoman smenjen, na izlaznim vratima i Petrović, pale i uvrede, umalo i fizički obračun”

  1. Žika

    Ocaj Žutić je pristrasniji i od pokojnog Slobe (sudija koji oštetio nekoliko timova iz vremena SFRJ i svuda se hvalio kako je on „najveći partizanovac na svetu“). Žuti je još gori i primitivniji od Slobe a o beskrupuloznosti da i ne govorim. Teško malim klubovima protiv partizana i ludog žuće.

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: