Vranjanci apeluju na FSS: Sprečite Radomanovu diktaturu

VRANJE – Fudbalski klub Dinamo iz Vranja pozvao je danas rukovodstvo FSS da spreče samovolju i diktaturu predsednika Sudijske komisije Miroslava Radomana.

„FK Dinamo Vranje apeluje na čelnike FSS da spreče diktaturu, samovolju i bahaćenje čoveka koji je privatizovao Sudijsku komisiju FSS i radi svog ličnog interesa dovodi u pitanje opstanak čestitih i poštenih klubova. Ukoliko FSS ne uradi ništa povodom bahatosti Miroslava Radomana i ne spreči uništavanje Dinama, od strane pomenutog gospodina i njegovih satelita, klub će na sledećoj sednici UO kluba razmatrati da li treba da učestvuje u lakrdijama gospodina Radomana“, navodi se u saopštenju Vranjanaca.

Čelnici FK Dinamo Vranje, kluba sa bogatom sedamdesetogodišnjom tradicijom koji predstavlja simbol grada Vranja i posle Partizana i Crvene Zvezde ima najveći broj navijača u Srbiji, navode da su skupili hrabrost i snagu da javno kažu ono što cela fudbalska Srbija misli.

„Unapred hvala na razumevanju Fudbalskom savezu Srbije u nadi da će zaštititi fudbal i čestite fudbalske radnike“, zaključuje se u saopštenju koje je potpisao predsednik kluba Dragan Antić.

Dimao iz Vranja trenutno se nalazi na 13. poziciji u Prvoj ligi Srbije sa sedam bodova iz osam utakmica

Foto Tanjug/ Z. Žestić, ilustracija

Izvor

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: