Vođa Delija odao počast ubijenom navijaču rivalske grupe koju su skoro pa ugasili (FOTO)

Na sebi je imao majicu sa natpisom “Gidra, počivaj u miru“, posvećenu Draganu Jovanoviću, bivšem vođi Vojvodine

Na tribinama Pionira na utakmici protiv Real Madrida mogla je da se vidi nesvakidašnja scena kada su srpski navijači u pitanju. Naime, jedan od vođa Delija, koji je bio odmah u prvim redovima iza zastava ”na šipci”, nosio je majicu kojom je odao počast tragično ubijenom navijaču Vojvodine, Draganu Jovanoviću Gidri.

Navijač Zvezde je na sebi imao majicu na kojoj je pisalo ”Gidra počivaj u miru”. Osim toga, parola ili sličnih kolektivnih akcija Delija nije bilo po ovom pitanju.

Podsetimo, Dragan Jovanović Gidra je pretučen na smrt u ponedeljak 19. decembra oko 4.30 sati ispred lokala ”Moja kafanica” u centru Novog Sada. Tada je takođe nastradao još jedan mladić, Dario Riklicer. Policija je uhapsila osumnjičenog za ubistvo, kao i njegove pomagače.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Podsetimo, Delije su nedavno naneli težak poraz Firmi, kada su oteli veliki broj njihovih zastava, a potom ih zapalili na narednoj utakmici, i tom prilikom su pevali pesmu kojom su ih prozivali na melodiju njihove čuvene pesme ”Ćiribu, ćiriba”.

Samo je nastavak glasio ”nema više zastava, Firma je ugašena, priča je završena”.

(Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

0 Thoughts to “Vođa Delija odao počast ubijenom navijaču rivalske grupe koju su skoro pa ugasili (FOTO)”

  1. ima jedan tim

    alo vi iz sporta jel ovo sportska ruberika ili kriminalna i crna kronika koga zabole u sportskom časopisu za te kriminalce .jedino ko je imao to je mali jagoda i pošteni navijači a ne ovi koji se međusobno ubijaju koji rasipaju i prodaju drogu nasoj deci,

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: