Vladan Milojević: Šansa deci, ambicije najviše

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će, za razliku od prethodne sezone, ekipu bazirati na domaćim igračima, dodavši da će ambicije biti najviše.

„Prvi koraci bili su mi u Zvezdi, jako sam ponosan na titulu u omladincima. Svakome je san da bude igrač ili trener Zvezde, sve se dogodilo vrlo brzo i nisam mogao da odbijem poziv. Ne obećavam ništa, ali Crvena zvezda mora da ima najviše ambicije. Sasvim sam svestan situacije“, rekao je Vladan Milojević po potpisivanju jednogodišnjeg ugovora na stadionu „Rajko Mitić“.

Mladi trener navodi da su male šanse za dolazak stranaca u letnjem prelaznom roku.

„U razgovoru sa ljudima iz kluba dogovoreno je da našoj deci treba dati šansu, ali i sve ukomponovati i naći pravi tajming za šansu. Iz iskustva znam da samim stavljanjem može da se izazove kontraefekat. Od trenera sam koji nikad ne deli na stare i mlade, već na dobre i loše, svima ću dati svakome šansu. Za dolaske stranaca ima jako puno prepreka.“

Vladan Milojević nije želeo da se vraća na prethodnu sezonu i gubitak šampionske titule u finišu.

„Ne treba se vraćati na ono šta je bilo, dobro smo analizirali i list moramo da okrenemo napred. Jedino nemam vremena, to u fudbalu ne postoji, videćemo šta možemo da uradimo. Verujem u rad.“

Na stadionu Crvene zvezde predstavljen je i novi sportski direktor Mitar Mrkela, legendarni fudbaler Crvene zvezde, posle potpisa na trogodišnju saradnju.

„Ovo je moj treći dolazak u Zvezdu, klub koji volim. Svestan sam i znam mentalitet Zvezde i šta su ograničavajući faktori. Vreme nije za velike priče i obaćanja, već veliki rad“, naveo je Mrkela i poručio da je neminovnost forsiranje igrača iz omladinske škole.

Mitar Mrkela

Mitar Mrkela

Generalni direktor Zvezdan Terzić izneo je niz pohvala za Mrkelu i Milojevića.

„Predstavljamo ljude na najvažnijim pozicijama u sportskom delu kluba. Radi se o osvedočenim zvezdašima koji su ostavili trag, Mrkela je igračka legenda Zvezde, postigao više od 100 golova, a radio je i u omladinskoj školi. Milojević je prohodao u Zvezdi, igrao za prvi tim i počeo trenersku karijeru, radom i rezultatima se preporučio za klupu Zvezde“, rekao je Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde prvo okupljanje u novoj sezoni obaviće u petak, tačno 20 dana pre starta prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

One Thought to “Vladan Milojević: Šansa deci, ambicije najviše”

  1. […] Vladana Milojevića je pre samo sedam dana odigrala blistavu partiju i dominantno slavila nad znatno iskusnijim timom, […]

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: