Veselinu Jevrosimoviću dodeljeno posebno priznanje za razvoj masovne i vrhunske atletike (FOTO)

Veselinu Jevrosimoviću posebno priznanje – Organizatori Međunarodnog festivala sportskog filma dodelili su predsedniku ASS posebno priznanje zbog stvaranja uslova za razvor masovne i vrhunske atletike

Predsedniku Atletskog Saveza Srbije, Veselinu Jevrosimoviću, dodeljeno je posebno priznanje Međunarodnog festivala sportskog filma, za veliki lični doprinos u stvaranju uslova za razvoj masovne i vrhunske atletike.

Festival sporstkog filma održan je na Zlatiboru u periodu od 29. juna do 2. jula, a zanimljivo je i da je pobednički film vezan za atletiku, pošto je nagradu dobio dokumentarni film ”U mojim patikama – Ivana Španović”, posvećen najboljoj srpskoj atletičarki.

Ivana, kao i svi ostali srpski atletičari poslednjih godina imaju neverovatno bolje uslove za rad, što i sami redovno ističu, jer je Atletski savez Srbije, na čelu sa Veselinom Jevrosimovićem, uložio velika sredstva i napore za poboljšanje infrastrukture u Srbiji, kako bi atletičarima bili olakšani uslovi za rad.

Konačno je Srbija dobila atletsku dvoranu posle toliko godina čekanja, koja je izgrađena na Banjici i otvorena prošle godine, a takođe se redom obnavljaju atletski stadioni, dvorane i staze širom naše zemlje.

Organizatori Međunarodnog festivala sportskog filma ”Zlatibor 2017” su prepoznali sve to, kao i napore koje Veselin Jevrosimović ulaže da se poboljša infrastruktura, kao osnovni uslov boljih rezultata u budućnosti i dodelili su mu ovo priznanje.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf
Izvor i foto Telegraf

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: