ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19.00 časova igraju prijateljsku utakmicu protiv Zenita, a po sredi su veliki problemi za crveno-bele.

Vladan Milojević ne može da računa na najjači sastav, jer je veliki broj fudbalera van Beograda, zbog obaveza u svojim reprezentacijama.

Čak 34 fudbalera Crvene zvezde, iz svih uzrasnih kategorija, odsutni su zbog reprezentativnih obaveza. Od toga 13 iz seniorskog pogona.

Ako je verovati papiru, Vladan Milojević ne može da računa na Omrija Glazera, Srđana Mijailovića, Nasera Đigu, Marka Stamenića, In Beom Hvana, Gelora Kangu..

Na spisku se nalaze i Osman Bukari, Žan Filip, Ognjen Mimović, Jovan Šljivić, Uroš Sremčevi, Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović

Najveći problem šef struke crveno-belih ima u zadnjoj liniji, jer su povređeni štoperi Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović i Miloš Degenek.

Zbog obaveza u reprezentaciji u Beogradu nisu Srđan Mijailović koji može da zatvori tu poziciju i talentovani Veljko Milosavljević.

Tako Vladan Milojević na raspolaganju ima samo Uroša Spajića.

Zbog toga, trener Crvene zvezde odlučio je da iz Grafičara pozove Favoura Injekaa Ogbua.

Štoper iz Gane ima 19 godina, a za Grafičar je u Prvoj ligi odigrao 17 utakmica i upisao 1.446 minuta.

Ovo je sjajna prilika za Injekea Ogbua da se pokaže na velikoj sceni i ako zasluži, da se od leta preseli u prvi tim Crvene zvezde.

REAL POKOSIO PARTIZAN! Madriđani demonstrirali SILU u krcatoj Areni, Hezonja održao ČAS KOŠARKE u srpskoj prestonici!

Pored njega, Vladan Milojević priključio je treninzima i još nekoliko momaka iz omladinske škole i Grafičara, koji bi mogli da debituju protiv Zenita za Crvenu zvezdu.

To su Marko Ćurić i Boris Matić iz Grafičara, te Aleksa Cvetković iz omladinaca.

Ostavi komentar

Translate »