Veliki novac stiže u Zvezdu

Moćni ljudi posetili Marakanu i najavili veliki ugovor!

U prostorijama fudbalskog kluba Crvena zvezda održan je sastanak generalnog direktora „Gasprom njefta“ Aleksandra Djukova i rukovodstva kluba iz Ljutice Bogdana.

Poseta gospodina Djukova predstavlja jedan od najznačajnijih događaja od početka saradnje Crvene zvezde i „Gasprom njefta“, tvrde u klubu.

– Pored direktora ruske kompanije, sastanku su prisustvovali generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin. U ime našeg kluba, goste su pozdravili predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i počasni predsednik Dragan Džajić, a ispred Vlade Republike Srbije, ministar Aleksandar Antić – navodi se u saopštenju.

Aleksandar Djukov je u prostorijama kluba izjavio da je „Gasprom njeft“ jako zadovoljan napretkom Crvene zvezde kako povodom sportskih rezultata, tako i razvojem infrastrukture i optimizacije biznisa. Djukov je izjavio da njegova kompanija namerava da produži saradnju sa Crvenom zvezdom (poslednji ističe u junu) i poželeo je klubu uspešno učešće u nacionalnom šampionatu, a posebno u Ligi Evrope.

– Tokom jednočasovnog sastanka, predstavljeni su planovi razvoja kluba i njegove akademije, a održana je i diskusija na temu razvoja evropskog fudbalskog tržišta. Gosti iz Rusije su posetili muzej našeg kluba, u kome su pored pehara evropskog šampiona, pažnju g. Djukova privukle i fotografije posete ruskog predsednika Vladimira Putina našem stadionu – zaključuje se u saopštenju.

Izvor i foto Telegraf

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: