VELIKE AMBICIJE VATERPOLISTA ZVEZDE: Na meti su čak četiri cilja

Na meti vaterpolista Crvene zvezde četiri cilja

Crveno-beli pod komandom selektora Srbije Dejana Savića, u ovoj sezoni žele da izbore Ligu šampiona, A1 Jadranske lige, da osvoje Kup i prvenstvo Srbije

Novi tim – velike ambicije. Vaterpolisti Crvene zvezde, pod komandom selektora Srbije Dejana Savića, u ovoj sezoni žele da izbore Ligu šampiona, A1 Jadranske lige, da osvoje Kup i prvenstvo Srbije.

– Na turniru u Oradei shvatili smo da možemo da igramo i najjače evropsko takmičenje. Znamo i da dueli sa Sabadeljom neće biti laki. Ali, i ako ne prođemo, tu je Evrokup. Veoma bitno nam je i da se iz A2 preselimo u A1 Jadranske lige – ističe kapiten Đorđe Tanasković, koji je letos došao iz Partizana.

Crveno-beli od večeras (19.45), kada u Zagrebu igraju sa Medveščakom, ulaze u seriju teških utakmica.

– Verujem da ćemo se brzo uigrati. Petorica nas je iz Partizana, sa ostalima se znamo iz mlađih selekcija. Odlično poznajemo i rad Dejana Savića. Zato sam ubeđen da nećemo imati problema da dođemo do željene igre. A nemamo pravo da osciliramo, naročito u A2 Jadranske lige, gde nas očekuju teška gostovanja u Novom Sadu, Šapcu, Valjevu – podvlači Tanasković.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: