Vaterpolisti, najbolji srpski brend u „Noći reklamoždera”

Nagrada „Brend Serbia” koja se tradicionalno dodeljuje na Noći Reklamoždera ovoga puta je otišala u ruke srpskih vaterpolista

Vaterpolo reprezentacija Srbije odavno je postala sinonim za uspeh. Naši vaterpolisti su bez premca u bazenu, oni su aktuelni olimpijski, svetski i evropski šampioni, pobednici Svetskog kupa i Svetske lige, a od petka će se moći da se podiče još jednim laskavim priznanjem – za njabolju promociju Srbije u svetu.

Nagrada „Brend Serbia” koja se tradicionalno dodeljuje na Noći Reklamoždera ovoga puta je otišao u ruke srpskih vaterpolista koji u poslednje dve i po godine znaju samo za zlatne medalje što je svojevrstan podvig u svetskim razmerama.

Na poslednjih pet velikih takmičenja, vaterpolisti Srbije peli su se na najviši stepenik pobedničkog postolja što je rezultat koji će teško biti nadmašen u budućnosti.

Dominacijom u bazenu Delfini su bez svake sumnje postali jedan od zaštitnih znakova naše zemlje u svetu, nešto po čemu se Srbija prepoznaje na svim meridijanima.

Priznanje za najbolji brend Srbije vaterpolo reprezentaciji Srbije biće uručeno na gala svečanosti u Noći Reklamoždera u Sava Centru koja je zakazana za petak 18. novembar.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: