Celu Srbiju juče je potresla vest da je mlada srpska košarkašica M. M. izvršila samoubistvo.

Od nje se najpre oprostio kolega, proslavljeni košarkaš Đorđe Gagi, dok je Jelica Dabović, otkrila šokantne detalje koji su prethodili ovom tragičnom ishodu.

– Nažalost ova devojka mi je pre mesec dana na Instagramu pisala da se suočava sa tragičnim nasiljem, i da ne vidi izlaz iz te situacije, osim samoubistva. Rekla sam joj da svaki problem ima rešenje i da mi samo napiše o čemu se tačno radi. Međutim, nije me poslušala, već je ubrzo prestala da piše a potom i ugasila profil. Očigledno izabravši sopstveno “rešenje”. Iako na tom profilu nisu bili njeni pravi podaci, po detaljima koje mi je opisala u porukama, kristalno je jasno da je baš ona u pitanju i to je treća osoba koja se ubila zbog zlostavljanja, a koja je o tome prethodno mene obavestila. Jezivo zaista – napisala je Dabovićeva na svom profilu i zatim uputila jasan apel:

– Devojke, zapamtite – ništa gluplje nema od ćutanja kojim štitite svog zlotvora, osim pomisli da ćete jedino samoubistvom rešiti problem!!!! Verujem da osim zločinca koji je ovu devojčicu oterao u smrt, sigurno postoji najmanje još jedan svedok koji zna zbog čega se ovo desilo i koga će pojesti rak savesti ako nastavi o tome da ćuti – hrabro je poručila Jelica Dabović.

Ostavi komentar

Translate »