Sport najnovija vestSport najnovija vest

Hrvatski stonoteniser Luka Otočan poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći. Izveštaj policije kaže da je Otočan upravljao automobilom koji se, iz još uvek neutvrđenih razloga, sudario sa kamionom nemačkih registarskih tablica. Drugim vozilom je upravljao džavljanin Bosne i Hercegovine (44).

Ističe se da je vozač kamiona teško povređen, a njegov saputnik lakše.

Luka Otočan je bio član i potpredsednik STK Jadran iz Poreča.

Klub se oglasio saopštenjem.

– Dragi stonoteniseri i prijatelji, nažalost moramo objaviti tužnu vest da nas je juče tragično napustio nas kolega i potpredsednik STK Jadrana naš dragi Luka. Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvek ne možemo verovati da se to dogodilo. Luka je bio aktivni stonoteniser u našem klubu dugi niz godina. Pomagao je treneru i nikad mu ništa nije bilo teško.

Pogođeni tugom izražavamo duboko saučešće zbog gubitka dragog Luke njegovoj porodici, rodbini i prijateljima. Pozivamo vas da se snagom svoga duha minutom ćutanja setite svojih susreta sa Lukom te se prisetite njegovog života čiji smo deo i mi bili. Dragi Luka počivao u miru Božjem i hvala ti za sve sto si činio za nas – objavio je STK Jadran iz Poreča.

Sport.org.rs/SrbijaDanas/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »