Na utakmicu Zvezda – Keln, morate doći do 20:30!

Zvezda: Ko ne dođe do 20:30 – ne može na stadion

Crvena zvezda pozvala je navijače da ranije dođu na stadion uoči meča sa Kelnom kako bi se izbegle nepotrebne gužve.

Očekuje se više od 50.000 gledalaca na najvažnijem meču crveno-belih u poslednjih 25 godina, koji je na programu u četvrtak od 21:05 časova.

Zvezda ima šansu da se plasira prvu put u nokaut fazu Lige Evrope u poslednjih četvrt veka, ali za to mora da pobedi Keln na „Rajku Mitiću“. Crveno-bele do proleća u Evropi vodi i remi, uz uslov da BATE ne savlada Arsenal u Londonu.

Kapije stadiona otvoriće se u 18 časova, tri sata pre početka utakmice, te molimo posetioce da dođu na vreme kako bi izbegli nepotrebne gužve i zadržavanja na ulazima stadiona. Takođe, iz bezbednosnih razloga, kapije stadiona zatvoriće se pola sata pre početka utakmice, stoga je neophodno da se na stadion dođe ranije – navodi se u saopštenju kluba.

Smeštaj gostujućih navijača predviđen je na južnoj tribini, ulaz na kapiju 24 (sektori 6, 7 i 8). 

Licima pod dejstvom alkohola neće biti dozvoljen ulaz, a kontrola ulaznica će se vršiti u dve etape, tj. kroz dva bezbednosna prstena. Apelujemo na sve posetiloce da ne nabavljaju ulaznice od preprodavaca, jer će svako lice sa neispravnom kartom biti vraćeno, a potom i procesuirano od strane nadležnih organa.

Svi koji su karte kupili na blagajna stadiona „Rajko Mitić“, ili putem interneta na sajtu iticket.rs, imaju ispravne karte. Ukoliko karte nisu kupljenje direktno već preko posrednika, postoji šansa da se radi o falsifikatu – dodaje se u saopštenju za javnost.

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: