Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da veruje u igrače i trenera Dejana Stankovića, i da svi oni imaju punu podršku.

„Verujemo u Dejana Stankovića, verujemo u svoje igrače i svi oni imaju našu punu podršku. Deki je trener Crvene zvezde i ostaće ovde sa nama još dugo da se svi zajedno radujemo novim titulama. Želimo dobru atmosferu i energiju pred odlučujući dvomeč sa Klužom, verujemo da smo bolji i to ćemo dokazati”, navodi se u saopštenju Zvezde.

Crvena zvezda je reagovala zbog, kako se navodi, „pokušaja da pojedini zlonamerni mediji unesu bilo kakvu nestabilnost i neslogu”.

„Iza nas je period istorijskih uspeha sa četiri uzastopne šampionske titule i evo već petom grupnom fazom UEFA takmičenja. Aktuelni smo šampioni i osvajači Kupa, a već smo obezbedili i evropske utakmice ove jeseni”, piše u saopštenju, prenosi SIA.

Dodaje se da je Zvezda zaslužila kritike zbog meča protiv Šerifa, što je i kako se navodi „odmah priznala”, ali da neće dozvoliti da se zbog jednog poraza ruši klub.

„Hvala mnogim medijima koji su sa pravom kritički pisali o tom porazu, ali ima i onih koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi. Kako bi pisali da četiri godine zaredom ostanemo bez šampionske titule ili evropskih utakmica? Svesni smo da mnogima smetaju Zvezdini uspesi i zlonamernici su jedva dočekali samo jedan poraz da naprave histeriju po društvenim mrežama. Ima tu i politike i partizanovaca i ličnih interesa…”, stoji u saopštenju Zvezde.

„I, sve to razumemo, ali im nećemo dozvoliti. To su ljudi koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi, ali mi verujemo da su pravi zvezdaši prepoznali njihove namere. Ni treneri niti direktori se neće smenjivati da bi se bilo kome ispunjavele želje ili ostvarivali lični interesi preko pojedinih medija i društvenih mreža”, dodaje se.

Ostavi komentar

Translate »