U Zaječaru novi bokserski spektakl

Bokserski spektakl u Zaječaru – Počelo je odbrojavanje do početka bokserskog spektakla u Zaječaru gde će se glavni akteri “Zaječar boxing night” boriti za šampionski pojas namenjen najboljem bokseru Srbije u lakoj kategoriji.

U borbi večeri 21. aprila od 20 časova rukavice će ukrstiti Nikola Magovac iz Beograda i Šerif Gurdijeljac iz Novog Pazara.

Oba boksera su istakla da će biti maksimalno spremni i motivisani za pobedu, kako bi šampionski pojas poslali na svoju kućnu adresu.

  • Svestan sam svoje snage, svestan sam i koliko mogu, a uz to ni jednog trenutka ne potcenjujem protivnika. Moram maksimalno biti spreman i zbog protivnika, ali još više zbog svojih sugrađana iz Novog Pazara i svih ljubitelja ove veštine koji će doći i bodriti me do konačnog uspeha, do naslova najboljeg u Srbiji– rekao je Gurdijeljac.

Sa druge strane Magovac najavljuje trijumf pre isteka desete runde.

  • Izuzetno sam motivisan za ovu borbu i verujem da do trijumfa mogu doći i pre isteka 10. runde. Verujem u sebe, borim se za titulu i jasno je da ću dati sve od sebe. Navijačima koji će doći da me bodre iz Beograda, kao i svim ljubiteljima boksa u Zaječaru mogu obećati da će prisustvovati pravom bokserskom spektaklu i borbi koja će se pamtiti. Ovo je do sada najvažniji trenutak u mojoj karijeri, veliki dan u mom životu i verujem da ću sav moj uloženi radi i trud ovekovečiti pobedom– zaključio je Magovac.

Promoter pomenutog spektakla pevač Željko Vasić obećao je da će u prve redove ove boks manifestacije dovesti svoje poznate kolege pevače, ali je jednog od njih izazvao na duel u ringu.

  • Izazivam Saleta Tropika na revijalni meč, ukoliko pristane ja sam spreman. Mnogo sam radio, vredno vežbao i finalizirao je pripreme koje su bile veoma naporne. Ukoliko Sale pristane, a kada se naš meč približi znam da će adrenalin postati sve jači, ali treme neće biti. Publika će me nositi do pobede– kroz osmeh, malo u šali malo u zbilji istakao je Vasić.

Ulaznice za spektakl u Zaječaru 21. aprila 2017. otkupila je firma Agromehanika i zahvaljujući tome ulaz će biti besplatan za sve ljubitelje ove plemenite veštine.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: