U subotu humanitarna fudbalska utakmica u Užicu

Humanitarna fudbalska utakmica, čiji je prihod namenjen kupovini ultrazvučnog aparata za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju pri Opštoj bolnici u Užicu, biće odigrana u subotu u tom gradu.

Kako su saopštili organizatori, utakmica će biti odigrana u subotu od 18.00 časova na Gradskom stadionu u Užicu.

Sav prihod od ulaznica namenjen je za kupovinu najmodernijeg ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju, koji će uskoro biti otvoren pri Opštoj bolnici u Užicu.

Učešće su potvrdili treneri Milovan Rajevac i Radovan Ćurčić, koji će biti selektori timova, a kapiteni će biti Zoran Njeguš i Ljubinko Drulović. Pozivu su se odazvali i bivši igrači Vojvodine i Partizana Miodrag Pantelić i Damir Čakar, kao i legendarni Dževad Prekazi, Slobodan Krčmarević i Miloš Đelmaš.

U utakmici će nastupiti i golman Radiša Ilić, Milan Jovanović, Milivoj Vitakić, Damir Kahriman, Darko Belojević, Filip Kasalica, Milojko Pivljaković, Ivica Jaraković i mnogi drugi.

Navijači će imati priliku da vide i ljude koji su učestvovali u stvaranju istorije Slobode iz Užica, među kojima su Milovan Đorić, Željko Berić, Hajrudin Rovčanin. Nastupiće i fristajl fudbaler Nikola Milošević.

Organizatori utakmice, uz Jovana Simića i EXIT fondaciju, su Grad Užice, udruženje Roditelj i humanitarni aktivista Zoran Milovanović. Ulaznice za se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstiksa, u knjižarama Vulkan, na brojnim mestima u Užicu, kao i na blagajnama Gradskog stadiona na dan utakmice. Cena ulaznica je 200 dinara za zapadnu i istočnu i 100 dinara za južnu tribinu.

Kako se navodi, aktiviran je i humanitarni sms broj 3331 za sve operatere, na koji je potrebno poslati bilo koji karakter za donaciju od 100 dinara.

Utakmica je nastavak prošlogodišnjeg fudbalskog spektakla „Asovi za decu“, tokom kojeg je prikupljeno više 120.000 evra za izgradnju kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: