10, May, 2024, Belgrade - The third, decisive match of the semifinal series of the AdmiralBet ABA League playoffs between KK Partizan Mozzart Bet and KK Buducnost VOLI was played in the Belgrade Arena. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages 10, maj, 2024, Beograd - Treci, odlucujuci mec polufinalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA League izmedju KK Partizan Mozzart Bet i KK Buducnost VOLI odigran je u Beogradskoj Areni. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trofejni košarkaški stručnjak i dugogodišnji trener Partizana Duško Vujošević (65) prokomentirao je odlazak Arijana Lakića iz KK Zadar u redove Partizana.

Vujošević je za  Antenu Zadar izjavio da ne prati toliko hrvatski klub, ali da je svestan Lakićevih kvaliteta.

  • Lakića nisam toliko pratio, jer utakmice Zadra obično gledam kad igraju s Partizanom. Dosta redovno pratim Partizan, Budućnost i Studentski centar, a manje Crvenu zvezdu. Odigrao je Lakić odlično u nekim jako bitnim utakmicama, u kojima je dobro šutirao i rješavao razne situacije – biranim rečima govori iskusni trener.

Pohvalio je dosadašnje poteze Lakića. On je nastupao za Crvenu zvezdu, Vrijednosnice Osijek, Spars, Borac iz Čačka, pa Zadar.

  • Napravio je Lakić dobru stvar kad je došao u Zadar – gde publika poznaje košarku i koji ima odličnog trenera Danijela Jusupa, a imao je i dobre saigrače. Uspešno je odigrao poslednju sezonu i svakako je napredovao, u uslovima u kojima je svaka utakmica izuzetno bitna – smatra da trener Partizana nije pogrešio što je potpisao Lakića:

  • Obradović sigurno zna što radi. Želja mu je da napravi ekipu u kojoj bi imao više igrača s prostora bivše države. To mu je potrebno i zbog veće motivacije. Nadam se, kao navijač Partizana, da će sve biti uspešno.

Lakiću je legendarni trener poručio kako mora biti hrabar u Partizanu:

  • Onaj ko je prošao Zadar nema se čega plašiti – kazao je Vujošević.

sport.org.rs/srbijadanas/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »