Trener KK Crvena zvezda, Dejan Radonjić, posle poraza od Fenerbahčea: „Dali smo maksimum!“

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, video je dosta dobrih stvari u svojoj ekipi u porazu od Fenerbahčea.

„Ako bih mogao da kažem nešto pozitivno – izgleda da ako budemo kompletni i ako ne budemo imali problema, možemo da budemo dobri“, ocenio je Radonjić, prenosi klupski sajt.. 

„Kori Volden nije mogao da nam pomogne na kraju utakmice. Nastavićemo da radimo i da ćemo biti zdravi kad nam bude najvažnije. Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Korijem, mislim da je on mogao da nam da još malo energije u tim trenucima“, rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih osvrnuo se na nešto što mnogo nedostaje – publika i podrška sa tribina, mada je u dvorani bilo nekoliko desetina ljudi.

„Svima je jasno da bismo uz podršku sigurno mogli da pružimo još to malo što je bilo potrebno da to slavimo. Ali, hvala i na podršci koja je bila večeras, nama je mnogo značilo. Momci su se borili, imali smo težak meč protiv ekipe koja se jako podigla i značajno pojačala. Mi smo ušli u meč oslabljeni prilično. Generalno, nastavljamo da radimo i nadam se da ćemo imati brzo priliku da imamo sve igrače na terenu i onda uz veliki trud i posvećenost da napravimo sve da igramo dobro“, rekao je Radonjić i dodao:

Naredne nedelje Crvena zvezda igra „duplo kolo“ i dva meča u Španiji protiv ekipa Reala i Valensije (sreda i petak).

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: