Hungary's Dominik Szoboszlai (left) hurries the medical team on with a stretcher as his team mate Barnabas Varga lies on the pitch during the UEFA Euro 2024 Group A match at the Stuttgart Arena in Stuttgart, Germany. Picture date: Sunday June 23, 2024.,Image: 884147389, License: Rights-managed, Restrictions: Use subject to restrictions. Editorial use only, no commercial use without prior consent from rights holder., Model Release: no, Credit line: Bradley Collyer / PA Images / Profimedia

TRAGEDIJA NA EURO2024! FUDBALERI NA TRAVI VIČU NA LEKARE! Trče sa nosilima

Meč između Škotske i Mađarske na Evropskom prvenstvu prekinut je u 68. minutu zbog drame na terenu!

Škotska i Mađarska su odigrale meč trećeg kola u grupi A na Evropskom prvenstvu, a fudbal je pao u drugi plan kada se na terenu dogodio jeziv sudar se između golmana Angusa Gana i Barnabaša Varge u šesnaestercu Škota.

Ostali su igrači dva tima da leže na travnjaku nakon sudara, a lekari su se okupili oko fudbalera Mađarske, oko kojeg je postavljen paravan.

Čini se da situacija nije bezazlena, čemu svedoči i rekcija mađarskog tima, iz kog su vikali na lekarsku ekipu.
Igrači na terenu i navijači su ove trenutke posmatrali prestravljeno, držeći se za glavu, dok je Soboslaj plakao.

Meč je posle nekoliko minuta nastavljen.

Za sada je poznato samo da je igrač živ, a vesti o tome o kakvom je stanju se očekuju

Reprezentativci Mađarske su u nastavku meča pokazali izuzetnu mentalnu snagu, uprkos potresnom događaju. Na kraju su uspeli da izbore pobedu rezultatom 1:0.

Iako je delovalo da će se dve reprezentacije remijem međusobno eliminisati sa turnira, Kevin Čobot je u 10. minutu nadoknade pogodio za veliko slavlje Mađara koji su tako ostali u trci za plasman u narednu rundu kako jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

sport.org.rs/Sportal/M.A/N.A

 

 

Ostavi komentar

Translate »