Torino – „Delfini“ u Torinu sa Pro Rekom igraju prijateljski meč

Torino domaćin spektakla – Vaterpolo reprezentacija Srbije odigraće u subotu u Torinu prijateljsku utakmicu sa italijanskim Pro Rekom.

Vaterpolisti Srbije nalaze se u Italiji na mini pripremama gde sparinguju sa Pro Rekom, a te pripreme završavaju u subotu utakmicom protiv Đenovljana.

„Za naše mlade igrače ovo je prilika da vide kako rade i igraju vrhunski igrači. Obostrana je korist u svakom slučaju. Sutra pripreme završavamo utakmicom u Torinu i u nedelju smo u Beogradu“, rekao je selektor Dejan Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Utakmica u Torinu se igra u čast Matia Aversa osnivača i dugogodišnjeg predsednika kluba Torino 81. Preminuo je prošle godine pa je klub iz Torina nedavno izneo predlog Pro Reku za odigravanjem ovakve utakmice.

Sa Savićevim izabranicima je i Sava Ranđelović koji je dobio dozvolu Breše da prisustvuje zajedničkim treninzima.

Za fizioterapeuta Vladimira Radovića nema mnogo posla, ali je tretmanu stalno Filip Filipović zbog problema sa rukom, navodi se na sajtu VSS.

„Još ranije smo se dogovorili da Duško Pijetlović i Filip Filipović koji za Reko ne igraju u prvenstvu budu u našem sastavu dok će Dušan Mandić igrati za Đenovljane“, dodao je Savić

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: