PAFOS – Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da klub pripada narodu, a da narod želi da ona igra Ligu šampiona i dodao da ekipa ima fenomenalne uslove za rad na Kipru.

Terzić je dao intervju za TV Arena Sport u kom je govorio o tome gde vidi Zvezdu na leto i naredne sezone, u Ligi šampiona ili Lige Evrope.

„Verovatno je neka prava mera Crvene zvezde je Liga Evrope. Međutim, druga stvar je što su duplo veći prihodi od Lige šampiona. Treća stvar, Zvezda je ove jeseni pokazala da može da igra ravnopravno protiv svih klubova” rekao je Terzić.

Po njegovom mišljenju, „spletom nesrećnih okolnosti osvojen je samo bod” u grupi sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang bojsom.

„Mi smo igrali ravnopravno protiv Mančester sitija, Lajpciga, da ne govorim o Jang bojsu. Mislim da je Crvena zvezda svojim igrama u eliti zaslužila više. Pokazali smo da kao klub rastemo, da možemo da se sudarimo sa svim klubovima iz Lige šampiona, čim smo se sudarili sa najboljim u ovom trenutku na planeti – Mančester sitijem. Crvena zvezda pripada narodu, a narod ima želju da Zvezda bude na najvećoj sceni. Mi nemamo pravo da oduzmemo narodu pravo da na „Marakani” igraju najbolji Evropi iz najjačeg takmičenja”, dodao je Terzić.

Sport.org.rs

Ostavi komentar

Translate »