Teodosić: Gotovo sigurno napuštam CSKA, želeo bih u NBA

Sigurno odlazim iz CSKA – Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić rekao je da gotovo sigurno neće ostati u ekipi CSKA iz Moskve, da još ne zna šta će se dešavati, ali da bi voleo da ode u NBA ligu.

„Kako stvari stoje, gotovo sigurno neću ostati u CSKA, a za ostalo, iskreno, ni ja još ne znam. Sigruno je da je odlazak u SAD nešto o čemu ozbiljno razmišljam, voleo bih tamo da nastavim karijeru. Prvi put sam o tome najozbiljnije razmišljao. Stvarno mi je to želja, ali videćemo kako će se stvari odvijati“, rekao je Teodosić novinarima na Srebrnom jezeru.

Teodosić je na Srebrnom jezeru otvorio svoj kamp za decu, koja će do 18. avgusta trenirati sa vrhunskim stručnjacima.

On je rekao da mu je drago što ima mnogo dece u kampu, što su svi srećni i dodao da se trudio da im se omoguće maksimalni uslovi, da rade što kvalitetnije.

Upitan o očekivanjima uoči Evropskog prvenstva u septembru, Teodosić je rekao da ima vremena za priču o tome, ali je dodao da je važno u kakvom sastavu će nastupiti Srbija.

„Bitna stvar koja ne može da se zanemari jeste ko će se odazvati, u kakvom sastavu ćemo biti. Biće teško Evropsko prvenstvo, možda prvi put u poslednjih nekoliko godina idemo na prvenstvo sa većim očekivanjima nego obično. Ima vremena do početka, prvo da se odmorimo do priprema“, naveo je kapiten srpske reprezentacije.

Novinare je zanimalo i da li je konkurencija saigraču iz reprezentacije Bogdanu Bogdanoviću, koji je u Beogradu otvorio svoj kamp.

„Meni Bogdan nikad ne može da bude konkurencija ni po kojoj stvari“, sa osmehom je izjavio Teodosić.

„Pomažemo jedan drugome“, dodao je on.

Upitan da li će završiti karijeru u Crvenoj zvezdi i da li bi mogao da bude kao kapiten fudbalskog kluba Partizan Saša Ilić, koji igra za crno-bele i u 39. godini, Teodosić (30) je rekao da ne razmišlja o tome.

„Imam još da igram, sedam, osam godina. Ne razmišljam o tome“, rekao je on.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: