Nemačko tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv neimenovane osobe, koja je za tajno snimljene fotografije Mihaela Šumahera od medijskih kuća tražila milion evra.

Nemački mediji navode da se Šumaher snimljen kako leži u bolničkom krevetu, pošto se oporavlja od teške povrede glave, a fotografisan je izbliza.

Mediji ne navode gde je slavni šampion Formule 1 uslikan, ali se pretpostavlja da je u jednoj od bolnica gde je bio smešten.

Njegova menadžerka Sabine Kem potvrdila je informaciju i istakla da se sud sada bavi ovim incidentom.

„Mihaelovo zdravstveno stanje nije javna stvar. Želimo da poštujemo njegovu privatnost na šta ima pravo i to je sve što mogu da kažem o ovoj slučaju“, rekla je Kemova.

Šumaher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. On je bio jedno vreme u indukovanoj komi u bolnici u Grenoblu, a sada je na rehabilitaciji u svom domu u Švajcarskoj.

Nemački mediji prenose da niko, osim porodice i lekara, ne zna u kakvom je Šumaher trenutno stanju. Porodica u saradnji sa Sabine Kem krije prave informacije, pošto se sve drži u strogoj tajnosti.

Njegova porodica je osnovala fondaciju „Nema predaje“, koja prima donacije za sve pacijente koji se nalaze u teškoj zdravstvenoj situaciji. Ova Fondacija je osnovana po ugledu na Šumaherov pobednički duh i činjenicu da se borio do kraja.

Miheal je u karijeri osvojio sedam titula u F1.

Izvor i foto

Ostavi komentar

Translate »