Svi traže Sinišu Mihajlovića

Svi zainteresovani – Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović otkrio je da je dobio ponude klubova iz Italije, Engleske i Kine i da ih je sve odbio jer je srećan u Torinu.

„Imam ugovor sa Torinom i srećan sam. Predsednik Urbano Kairo i ja gajimo snažno prijateljstvo. Drago mi je što se jedan veliki italijanski klub interesovao za moje usluge, kao i jedan iz Engleske, uz višemilionsku ponudu iz Kine. Zaintrigiraće me takvi pozivi pre ili kasnije“, rekao je Mihajlović za Gazetu delo Sport.

Bivši selektor selekcije Srbije nada se da će „bikovi“ sačuvati ekipu na okupu i najboljeg strelca Andreu Belotija koji ima otkupnu klauzulu od 100 miliona evra. Interesovanje za snažnog napadača pokazali su Milan, Mančester Junajted i Čelsi.

„Da li će ostati? Nadam se da hoće, Kairo mi je rekao da ne planira da ga pusti, ali postoji klauzula. Ako stigne „poplava“ novca onda ćemo morati drugačije da se postavimo. U tom slučaju biće teško da se nadomesti odlazak igrača koji je dao 26 golova“, dodao je Mihajlović.

Fudbaleri Torina prošlu sezonu završili su na devetom mestu na tabeli Serije A.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: