SVI SMO MI DANAS NOLE: Đoković ne igra protiv Marija, bori se protiv celog sveta! Zato je već pobednik! (VIDEO)

Najbolji srpski teniser večeras u finalu Londona nema samo Marija ispred sebe već i publiku, britanske medije i ceo svet

SAM PROTIV SVIH! Danas je dan odluke i nema boljeg načina da se završi ova teniska godina nego da se u finalu poslednjeg turnira nađu najbolji igrači!

Novak Đoković je bio prvi teniser sveta poslednje dve godine (od kada se vratio na prvo mesto) a samo je poslednjih dve nedelje izgubio taj status. Međutim, sada je vreme da svima pokaže da je najbolji.

I nije njemu protivnik samo Endi Mari, koji igra u životnoj formi, već i ceo svet koji ga je hejtovao sve vreme od kada je izgubio prvu poziciju.

Svetski mediji, a naročito britanski su ga napadali iz dana u dan, vršili pritisak pitanjima da li je frustriran što je sada drugi. Takođe, oni koji ga ne vole su na sve načine pokušali da likuju što je izgubio prvo mesto. Njima je sada najgore, jer Novak ima priliku da ponovo bude prvi i zapuši usta svima koji su mislili da je GOTOV.

Boriće se Novak i protiv publike u Londonu koja će biti na strani svog tenisera i protiv ostalih “stručnjaka” tima Matsa Vilandera koji se otvoreno raduju kad izgubi i kad nije prvi.

Šta god da se desi večeras Đoković je pobednik jer sama borba koji će uložiti da se suprostavi svima dovodi ga do toga da je šampion. Slična je situacija bila na Vimbldonu pre pet godina kada je morao da osvoji titulu i da preuzme prvo mesto. Pritisak je bio ogroman, ali je on to uradio.

Kao što se kaže u poznatom filmu “Nebeska udica” Jel znaš kako se postaje šampion?

– Tako što izađeš na teren kad je najteže i POBEDIŠ.

VIDEO 

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: