Niš će 19.put biti domaćin takmičenja za Trofej „Žućkova levica”, koje će biti održano od 14. do 17. februara – Poznato svih osam učesnika završnice nacionalnog kupa

NIŠ – Kroz mesec dana, od 14. do 17. februara, Niš će ponovo biti domaćin finalnog turnira Kupa Radivoje Korać. Ovih dana definitivno su poznati svi učesnici završnice jednog od najrenomiranijih i najprestižnijih košarkaških manifestacija u našoj zemlji i, kako je rečeno, sve je spremno za takmičenje za Trofej „Žućkova levica”.

Niš će čak 19. put u svojoj istoriji i u svojoj Sportskoj dvorani „Čair” biti domaćin završnice nacionalnog Kupa, a za turnir će ove godine iz gradskog budžeta biti izdvojeno 11 miliona dinara, rečeno je u niškom rukovodstvu. Prošle godine za iste namene grad je izdvojio devet miliona dinara. Rečeno je, takođe, da će i cene ulaznice biti nešto veće nego lane. Komplet karata za sva četiri dana verovatno koštati minimum 5.000 dinara i više, zavisno od mesta u dvorani, da li su u parteru ili na tribinama Čaira.

Sport.org.rs

Ostavi komentar

Translate »