Sumini momenti na debiju: Grobari anilizrali i nisu zadovoljni pred Olimpijakos! (VIDEO)

Grobari nezadovoljni – Hoće li Suma imati kapacitet za Olimpijakos, pitaju se Grobari posle debija

U navijače Partizana uvukao se crv sumnje posle dolaska Sejdube Sume, koji je imao 30 minuta da pokaže šta ume protiv Mačve.

On je u 61. minutu zamenio Marka Jankovića, a svi pogledi bili su uprti u njega od prvog kontakta sa loptom.

Navijači su brzo napravili kompilaciju svih njegovih poteza na meču u Humskoj, jer očekuju od njega kvalitet odmah s obzirom na to da je najskuplji igrač u istoriji kluba

Nisu to dobili na startu, bilo je i nekoliko pogrešnih pasova i procena, padova koncentracije, što je u pitanje dovelo i njegovu fizičku spremu.

U skladu sa time, i Miroslav Đukić se oglasio posle meča, što je bilo dovoljno za bujicu oprečnih komentara. Pojedini sumnjaju u kvalitet, a drugi u to kada će ga videti.

  • Dobar je igrač, to se odmah vidi, ali još nije na fizičkom nivou na kome mi želimo da bude. Mislim da nije spreman ni za 20 minuta protiv Grka. Radićemo sa njim na poboljšanju fizičke spreme kako bismo ga doveli na nivo koji je nama potreban – rekao je Đukić.

Ovakva izjava ne ide u prilog visokim ambicijama u Evropi, naročito ukoliko Leonardo ode iz kluba, a što je sve izvesnije. U tom slučaju od Sume bi se očekivalo da više pruži na terenu od 20 minuta, a za podizanje forme nije dovoljno nekoliko dana.

Takođe, poznato je da Suma nije ni igrao u Slovanu evropske mečeve kako bi stekao pravo nastupa u crno-belima, što se takođe osetilo u njegovom debiju.

Izvor i foto Telegraf

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: