Leo i njegov stats, Suma i kondicija – „Ništa od mene ne zavisi, sve je na njemu. Bitan je njegov stav, njegova želja i njegova volja. Do utorka ima još vremena“, poručio Miroslav Đukić

Partizanov strateg Miroslav Đukić zadovoljan je igrom ekipe, ali videlo se to u razgovoru s novinarima, i prilično zabrinut povodom statusa jednog od najboljih igrača crno-belih – Brazilca Leonarda.

Podsetimo, ofanzivni vezista nije bio ni u protokolu prvenstvene premijere protiv Mačve (6:1), što je Đukić objasnio sledećim rečima:
„Nije trenirao juče i zato nije igrao. Želimo Leonarda, on je naš igrač, smo još da vidimo da li on želi nas“, kazao je Đukić i potvrdio da Brazilac nije povređen, iz čega proizilazi zaključak da je samoinicijativno odbio da trenira.

Na temu Leonarda trener Parnog valjka još je rekao:
„Ništa od mene ne zavisi, sve je na njemu. Bitan je njegov stav, njegova želja i njegova volja. Do utorka ima još vremena“.

Kada je u pitanju najskuplje plaćeni igrač u istoriji Partizana – Sejduba Suma, koji je sinoć igrao završnih pola sata, Đukić je poručio da Gvinejac neće biti starter protiv Olimpijakosa.
„Dobar je igrač, to se odmah vidi, ali još nije na fizičkom nivou na kome mi želimo da bude. Mislim da nije spreman ni za 20 minuta protiv Grka. Radićemo sa njim na poboljšanju fizičke spreme kako bismo ga doveli na nivo koji je nama potreban“, dodao je Miroslav Đukić.

Uz pohvale igračima na dobrom otvaranju sezone strateg crno-belih istakao je važnost činjenice da se čak pet različitih igrača upisalo u strelce.

(foto: Starsport)

Izvor Mozzartsport

Ostavi komentar

Translate »