Sudijama prećeno pištoljem u Vojvodini

Neverovatan incident se dogodio na poluvremenu utakmice Vojvođanske lige jug (četvrti rang takmičenja) između Hajduka i Sremca u Čurugu, kada je sudijskoj trojci – prećeno pištoljem!

Kako prenosi Sportski žurnal, sudije i gosti iz Vojke preživeli su torturu u Čurugu, što je u zapisnik uneo delegat Vladan Aleksić.

„Sudijska trojka je dobro vodila tešku utakmicu. Na poluvremenu, došlo je do incidenta. Do sudijske svlačionice, sa spoljne strane, došla su lica od kojih je jedno izvadilo pištolj i kuckalo u prozor, a drugom rukom pokazivalo na njega. Nismo videli identitet lica, pošto je prozor zatamnjen“, navodi se u izveštaju Aleksića.

Pored toga, predstavnik Sremca Živko Ćurčin se požalio da je dobio udarac u predelu grudi od igrača domaćeg tima Miloša Radanovića.

„Čim sam došao na stadion, sačekalo me nekoliko kratko ošišanih momaka koji su mi rekli da ako pobedimo neću živ izaći sa stadiona. Na poluvremenu, u ulazu u zgradu, udario me je Radanović i pretio mojoj porodici“, rekao je Ćurčin.

Ćurčin je istakao da su trojica osumnjičenih privedena istražnom sudiji zbog pretnji oružjem.

„Nepoznato lice je prišlo prozoru prostorije sa sudijama i uperilo pištolj u njih. Meč se nije nastavio gotovo 25 minuta, sudije nisu htele da izađu na teren dok ne dođe interventna brigada iz Novog Sada“, zaključio je Ćurčin.

Utakmica između Hajduka i Sremca završena je rezultatom 2:2.

Izvor

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: