Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da zna šta očekuje njegovu ekipu na “krovu“. Pre svega veštačka trava na koju moraju da se adaptiraju kao i izuzetno agresivna ekipa i u napadu i u odbrani. Duel Voždovca i Partizana na programu je u nedelju od 16.30.

Svi znamo koji nam je cilj u prvenstvu. Voždovac igra na specifičnom terenu, sa veštačkom travom, tako da ćemo morati da se adaptiramo. Spremali smo se za protivnika i dobro smo ga proanalizirali“, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči nedeljne utakmice 18. kola Superlige.

Duel protiv Voždovca dolazi u delikatnom trenutku, posle poraza od Flore u Ligi konferencija.

„U Talinu nas je više od poraza poremetila povreda Lazara Markovića, videćemo koliko će trajati oporavak. Prelom ključne kosti je težak, na više mesta“, izjavio je Stanojević na konferenciji za medije.

Nikola Terzić i Filip Holender su povređeni, Igor Vujačić ima koronavirus i na njih trener Partizana ne može da računa. Stanojević je analizirao ekipu Voždovca.

„Trener Aleksandar Linta je veoma posvećen, obraća pažnju na detalje. Fudbaleri Voždovca su izuzetno agresivni i u napadu i u odbrani. Imaju puno talentovanih igrača i ekipu za gornji deo tabele.“

„Zbog veštačke podloge mnogo bolje igraju kod kuće nego na gostovanjima. To što imam četiri pobede protiv njih kao trener Partizana apsolutno ne znači ništa“, zaključio je Stanojević.

Utakmica Voždovac – Partizan igra se u nedelju od 16.30 časova.

Ostavi komentar

Translate »