Spremni smo, veoma sam zadovoljan kako smo odradili pripreme, ali prva utakmica je uvek teška i moramo da budemo fokusirani, izjavio je trener Partizana Aleksandar Stanojević uoči meča protiv Napretka na startu prolećnog dela Superlige.

Crno-beli u subotu od 17 sati u Humskoj dočekuju tim koji vodi Milan Đuričić, nekadašnji prvi asistent Sava Miloševića u Humskoj.

„Imaju iskusnog šefa stručnog štaba, kog izuzetno cenim. To je klub sa tradicijom, nezgodan za Partizan. Igrali su pripremne utakmice sa malo golova. Prva utakmica je uvek teška, posle priprema je uvek teško, moramo da se fokusiramo“, rekao je Stanojević na video konferenciji za medije.

Stanojević je dodao i da su svi u timu zdravi, sem povređenog golmana Nemanje Stevanovića i da jedva čekaju da izađu na teren.

„Dobro smo „podmazani“, zadovoljan sam. Mislim da smo sve odradili, videćemo da li će da „škripi“ kada krenu utakmice. Baš sam zadovoljan kako smo odradili pripreme“, rekao je Stanojević.

Šef struke crno-belih istakao je i da nema dielmu oko startnih 11, mada mu se mnogo igrača nametnulo.

„Juče sam rešio, ostalo je još da vidimo oko Aleksandra Miljkovića, koliko može i da li je spreman, ostalo smo sve rešili. Bez obzira šta se sutra desi na utakmici, menjaćemo tri-četiri igrača. Želim da dam respekt svim momcima koji su odlično odradili pripreme, da svi budu u fokusu. U zavisnosti kako ko bude igrao, iskristalisaće se tim. Svi igrači su podigli nivo forme“, zaključio je Stanojević.

Ostavi komentar

Translate »