Stanković: Nadam se da zvižduci sa tribina nisu upućeni našim igračima

Teška utakmica, da ne ponavljamo koliko je naporan ovaj novembarski i decembarski ciklus mečeva. Pobeda 1:0, nova tri boda, to je ono što smo želeli da bismo došli na minus tri u odnosu na lidera tabele, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Voždovca u zaostalom meču Superlige.

„Idemo dalje, iz utakmice u utakmicu da se odmorimo i spremimo što bolje. Čestitam momcima, nije bilo lako na terenu, samo se nadam da nekoliko ‘zvižduka’ sa zapadne tribine nije bilo upućeno našim fudbalerima. Neko bi trebalo da stavi ‘prst na čelo’ ako to uradi, ako nije, onda se ograđujem“, izjavio je Stanković za klupski sajt.

Stanković stao u zaštitu svojih igrača

Zvezdin trener je dodao da su igrači dali maksimum i zahvalio se navijačima na sjajnom podršci.

„Većina momaka su povređeni i pod temperaturom, daju sve od sebe na terenu. Pružili su maksimum, a da li je to bilo dovoljno danas da bude lepršava igra? Nije. Ne može svaka utakmica da se pobedi sa tri ili četiri gola razlike, trijumf od 1:0 i nova tri boda, isto se piše. Čestitam još jednom momcima, hvala na podršci, idemo dalje“, zaključio je Stanković.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: