Stanković: Fali nam devet igrača, ali neću da kukam i plačem

Znate svi kakve probleme imamo, rekao sam da neću da kukam i da plačem, znamo koje boje branimo i šta je cilj. Cilj je da se uzmu tri boda, to sam rekao i na konferenciji, ne zanima me da li će biti lepo ili ružno, na momente je bilo lepo, na momente je bilo ružno, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Metalca.

Zvezda je u nedelju na svom stadionu savladala Metalac, rezultatom 3:1.

Stanković zadovoljan trijumfom nad Metalcem

„Imali smo dosta problema, devet igrača nam fali i ovo je stvarnost. Preponosan sam jer su svi oni prvotimci, rekao sam da nikad ne znaš kada će neko biti pozvan da brani ove boje. Danas su svi pokazali karakter, presrećan sam zbog toga, ne zanima me da li će biti kritika na igru ili ne, momci su pokazali karakter, nama su bila važna samo tri boda i ništa više. Idemo na zasluženi odmor“, rekao je Stanković za klupsku televiziju.

Crveno-bele sada očekuje period bez utakmica zbog reprezentativne pauze.

„Sledi zaslužni odmor, potrebna nam je pauza. Imamo pet igrača koji su bili zaraženi koronom, tu su i povrede Dionija i Pavkova, sigurno će se neko požaliti, jer Pavkov nema 90 minuta u nogama, kao ni Gajić, takođe i Rodić, to su momci koji jednostavno nisu fizički mogli da budu na terenu do samog kraja utakmice. Zahvaljujem se svim mojim igračima i navijačima, podrška i vetar u leđa će nam tek biti potrebni, prvenstvo je dugo, idemo dalje“, poručio je Stanković.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: