Nakon saznanja koga imaju u grupi lvlUP iz Srbije sprema se u Kijevu za prve Dota 2 mečeve, koji se igraju 6. oktobra!
Srpski Dota 2 tim, lvlUP, koji će predstavljati Srbiju na Evropskom prvenstvu stigao je u glavni grad Ukrajine i trenutno odrađuje medijske nastupe i uigrava se pred zvanične mečeve.

Tim lvlUP u Kijevu učestvuje na World Electronic Sports Games 2016 turniru, koji organizuju Starladder i ImbaTV na globalnom nivou u više igara, među kojima je Dota 2. Tu su još Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone, StarCraft II i druge igre.

Upoznajte lvlUP i kako su izborili Evropsko prvenstvo
Sreća se osmehnula srpskom Dota 2 timu, koji će u Kijevu pokušati da izbori plasman u osam najboljih Dota 2 timova, jer su dobili relativno povoljnu grupu. Novac i slava na stranu, ali ulog je veći – učešće na svetskom finalu u Šangaju, u Kini!
Srpski tim lvlUP je u grupi B, zajedno sa ekipama iz Rusije, Ukrajine, Velike Britanije i Nemačke. Već na prvi pogled jasno je da je grupa mogla biti znatno komplikovanija, ali trener lvlUP ekipe kaže da to ne znači puno i da se spremaju kao da će se boriti protiv favorita. Evo šta je Viktor Knežević rekao za MONDO: „Što se tiče grupa i očekivanja pred Evropsko takmičenje, moram priznati da smo dobili za nijansu lakšu grupu, što ne mora ništa da znači, jer sve zavisi upravo od nas. Veliko je takmičenje, mnogo faktora će uticati na konačan ishod, ali mi ćemo svakako dati sve od sebe! Radujemo se što smo među najboljima u Evropi i trudićemo se da to opravdamo“.

U Kijevu, u glanom gradu Ukrajine, srpski lvlUP ekipu čine:
1. Stefan „Chivava“ Gajić (Carry)
2. Konstantin „kole“ Jacentović (Mid)
3. Stefan „pwN“ Pavlović (Offlane) (Kapiten)
4. Viktor „Buktop“ Knežević (Coach)
5. Marko „Baja“ Jovanović (Support) i
6. Saša „Emperor“ Bajrić (Support/izmena)

lvlUP će prvi meč igrati 6. oktobra, a uskoro ćemo istaći i satnicu i raspored igranja. Ekipu lvlUP podržite na njohovoj Facebook lvlUPstranici.

Izvor i foto

Ostavi komentar

Translate »