Trojkom u zadnjij sekundi, ponovo – Apsolutni hit na Jutjubu trenutno je snimak utakmice srednjoškolskih timova Srbije i Hrvatske. Pri rezultatu 62:62, srpski tim krenuo je u poslednji napad i naravno trojkom došao do pobede

Rivalstvo Srbije i Hrvatske u košarci traje već više od dve decenije, nakon raspada zajednicke države SFRJ, a kada su u pitanju odlučujuće utakmice scenario je uvek isti – Srbija ili srpski tim pobeđuju trojkom u poslednjoj sekundi.

Koš Aleksandra Đorđevića na Evropskom prvenstvu u Španiji 1997. godine i pogodak Dušana Kecmana u finalu ABA lige protiv Cibone u Zagrebu 2010. godine odavno su ušli u legendu, bilo je tu jos nekih slicnih scenarija, poput trojke Stefana Jovića prosle godine na predolimpijskom turniru u Argentini, a sada stiže novi – sa školskog takmicenja iz Poreča.

Apsolutni hit na Jutjubu trenutno je snimak utakmice srednjoškolskih timova Srbije i Hrvatske. Pri rezultatu 62:62, srpski tim, koji su činili đaci Gimnazije Jovan Jovanović Zmaj, krenuo je u poslednji napad i naravno trojkom došao do pobede.

Za Hrvatsku su igrali đaci iz Treće gimnazije u Zagrebu, a komentari koji stižu su već viđeni mnogo puta.

Izvor i foto Novosti

Ostavi komentar

Translate »