Drugog dana Srbija opena na terenu će se naći Miomir Kecmanović i Laslo Đere, koji će igrati svoje mečeve prvog kola. Duele naših tenisera gledajte u direktnom programu na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok mečeva i kretanje rezultata pratite na RTS portalu.

Srbija open počeo je u ponedeljak i naši predstavnici imali su polovičan uspeh – dalje su prošli Nikola Milojević i Filip Krajinović, dok su Viktor Troicki i Danilo Petrović završili takmičenje.

Nastavlja se prvi od dva teniska turnira u Beogradu

Utorak donosi takođe bogat program na terenima Teniskog centra Novak na Dorćolu, koji će od 12 otvoriti Ričardas Berankis i Federiko Delbonis.

Posle njih na Centralni teren izlazi Kecmanović, čiji će protivnik biti Argentinac Fakundo Banjis, koji je u kvalifikacijama eliminisao Hamada Međedovića. Prvi međusobni okršaj Kecmanovića i Banjisa neće početi pre 13.30.

Po završetku tog susreta, Laslo Đere će rekete ukrstiti sa Đanlukom Magerom iz Italije – njih dvojica takođe nikada nisu igrala na ATP nivou.

Večernji termin od 19 časova pripašće mladoj generaciji tenisera, pošto se sastaju Sebastijan Korda – Aljaž Bedene, odnosno Fransisko Serundolo – Aleksej Popirin.

Turnir u Beogradu, prvi posle devet godina, počeo je u ponedeljak i traje do 25. aprila. Igra se za nagradni fond od 711.800 evra, dok će pobedniku pripasti 100.225 evropskih novčanica i 250 ATP poena.

Ostavi komentar

Translate »