Najefikasniji je bio Duško Pijetlović. Centar reprezentacije i Pro Reka je u ubedljivoj pobedi nad Hanoverom postigao čak šest golova, najviše u prvom kolu

Filip Filipović je dva puta pogađao mrežu nemačkog tima, Dušan Mandić se nije upisao u strelce. Na klupi Reka je prvi put kao trener u Ligi šampiona sedeo je Vladimir Vujasinović.

U drugom meču B grupe Jug je savladao Eger. Na golu gostiju bio je Branislav Mitrović koji je ekipu predvodio kao kapiten, u polju Miloš Ćuk i Boris Vapenski. Bivši igrač Vojvodine i Crvene zvezde dao je dva gola.

U A grupi najzamiljivije je bilo u Budimpešti u dvoboju OSC-a i Solnoka u kom su gosti slavili golom u poslednjoj sekundi. Za domaće Slobodan Nikić je dao jedan gol. Sa druge strane, povratnik u tim Andrija Prlainović je imao isti učinak. Živko Gocić i Milan Aleksićnisu pogađali mrežu OSC-a.

Sava Ranđelović i Nemanja Ubović takođe nisu davali golove. NJihova Breša je tek u poslednjoj deonici popustila na gostovanju u Pireju. Olimpijakos je sa 3:0 u poslednjoj četvrtini stigao do bodova.

Prvi put posle nekoliko godina Špandau 04 je slavio na gostovanju u Ligi šampiona. Sa dva gola u poslednja četiri minuta slomljen je otpor Nice. Nikola Dedović je u pobedi učestvovao sa dva gola, dok Marin Restović nije bio strelac.

Izvor i foto

Ostavi komentar

Translate »