PLEMENITOST na delu u organizaciji osvedočenog humanitarca Jovana Simića omogućiće sutra u beogradskom „Mikser hausu“ poznatima (sportistima, glumcima i ostalim javnim ličnostima) da pomognu pri izgradnji kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu. Humanitarnom „Sportskom bazaru“, koji će biti održan sutra u 19 časova, pridružila se i ekipa filma „Montevideo, Bog te video“. Glumci Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Petar Strugar i ostali će prodavati dresove, kopačke i ostale rekvizite iz našeg najgledanijeg filma.

„Sportski bazar“ predstavljaće jedinstvenu priliku da se ljudi druže sa sportistima iz svojih omiljenih klubova, piscima, glumcima, muzičarima, voditeljima i drugim poznatim ličnostima. Posetioci će od njih lično moći da kupe sportsku opremu, rekvizite, knjige i majice svojih omiljenih emisija. Sav prihod od prodaje namenjen je izgradnji kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu, a glavni organizatori akcije su Jovan Simić uz EXIT Fondaciju, kao i NURDOR i „Mikser haus“, gde će akcija biti održana.

Akciju su podržali tekvondistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, plivač Milorad Čavić, odbojkaš Vanja Grbić, vaterpolista Danilo Ikodinović, bokser Nenad Pagonis, sportisti iz FK Crvena zvezda, FK Partizan, KK Partizan, FK Čukarički, kao i predstavnici Olimpijskog komiteta Srbije, Košarkaškog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Srbije.

Svi koji nisu u mogućnosti da dođu na „Sportski bazar“, a žele da učestvuju u izgradnji dečjeg hematoonkološkog odeljenja u Nišu, mogu to učiniti slanjem

SMS na broj 1150.

RADULjICA POSLAO OPREMU

KOŠARKAŠ Aleksandar Saša Pavlović biće deo štanda KK Partizan, koji je specijalno za ovu priliku sa „Sarmagedonom“ spremio karikature prvotimaca u vidu magneta. „Sportskom bazaru“ su se priključili glumac Boda Ninković i naš proslavljeni košarkaš Miroslav Raduljica, koji je donirao deo svoje sportske opreme.

Izvor i foto

 

Ostavi komentar

Translate »